Funktioner

BIG Launcher er en komplex app med masser af funktioner, som kan ændres og tilpasses til dine behov.

Din nye hjemmeskærm

Big Launcher erstatter brugerfladen på telefoner og tablets med Andriod 2.1 eller nyere. Den er designet til at tage højde for ældre og personer med nedsat syn, igennem optimalt læselighed og enkel at bruge.

Forstørrede ikoner

Store knapper er nemme at bruge -de betjenes med et enkelt tryk, der udelukker mulighed for fejl.

Nem at bruge telefon

Tilgå alle funktionerne på telefonen igennem den enkle brugerflade. Ingen forvirring eller komplikationer. Store tekster og farvekodede ikoner gør det nemt at skelne i mellem funktionerne.

God opkaldshistorik

Hurtig adgang til favorit kontakter igennem menuen eller indsæt dem direkte på brugerfladen. Gennemse opkalds historikken, og ring nemt tilbage eller svar med en sms.


Stor skrift på SMS redigering

SMS beskeder er sorteret efter samtaler. Stor skrift og farve-kodning er bruges til at vise besked-tråden. Svar nemt på beskeder med den enkle SMS redigering. Det har aldrig været nemmere at skrive sms’er.

Fuld skærm påmindelser

Valgfri fuld skærm SMS påmindelser gør det muligt hurtigt at ringe tilbage eller svare på beskeden.

Kør hurtigt alle dine apps

Brug store genveje til dine mest brugte apps og find dem hurtigt i apps listen igennem den direkte søgning. Sidst brugte apps ligger i toppen af liste. Genveje f.eks bogmærker kan også ligges ind på brugerfladen.

Skjul uønskede apps

Skjul de apps du ikke ønsker at bruge, for at holde din apps liste “ren”. Nyttig til at begrænse adgang til off-limit apps, som forældre kontrol eller beskytte brugere for at fare vild i telefonen.


100% tilgængelighed

Farveskemaer med høj kontrast og tre forskellige tekst størrelser, gør der muligt at bruge telefonen uden briller. Der kan downloades yderligere temaer. Yderligere kan Talkback oplæsning gøre det muligt for blinde brugere nemt og sikkert at bruge deres telefon.

Alternativ styring

Hele brugerfladen kan også styres igennem keyboard eller via Tecla kontakt og joystick styring .Dette gør det muligt for brugere med motoriske problemer kan få fuld og præcis kontrol over deres smartphone uden at benytte touch funktionen.

Til ældre og børn

Ældre er vilde med de store batteri og signal indikatorere, direkte opkald til deres favorit kontakter og SOS knappen med lokation, i tilfælde af en ulykke. Børn er vilde med de farverige bagrunde.

Password beskyttelse

Fuld skærm og password beskyttelse er med til at sikre brugere ikke roder rundt eller kommer til at slette noget vigtigt på telefonen. Dette skaber et sikker mobil miljø.


Vælg en funktion

Du kan nemt tilpasse BIG Launcher så det passer til dine krav - opret en ubegrænset antal skærme med apps, kontakter, genveje eller widgets. Swipe rundt mellem dem eller brug knapper til at gruppere relaterede funktioner.

... og vælg et tema

Du kan downloade mange forskellige visuelle temaer og ikon samlinger, så du til tilpasse din telefon. Derudover kan hver skærm have en forskellig baggrund.

Og der er mere!

Kan du ikke beslutte om BIG Launcher er det rigtige valg for dig eller et familie medlem?

Så prøv det gratis!


Download nu!
Til alle teleoner og tablets med Android 2.1 eller nyere
Prøv den gratis demo version Se demo videoen
Se temaer og ikon pakker

BIG Launcher er tilrådighed på følgende sprog: العربية, english, bahasa melayu, bahasa indonesia, български, česky, dansk, deutsch, ελληνικά, español, eesti, فارسی, français, galego, hrvatski, עברית, 한국어, हिन्दी, italiano, lietuvių, latviešu, magyar, nederlands, 日本語, norsk, português, português brasileiro, polski, русский, română, slovenčina, slovenščina, suomi, svenska, ภาษาไทย, tiếng việt, türkçe, 中文(简体字, 簡體字), ئۇيغۇرچه.

Richard, 48: “Jeg skiftede fra iPhone til Android. Takker være BIG Launcher skal jeg ikke længere bruge mine briller når jeg skal bruge telefonen. Der er ingen grund til at finde dem frem når jeg skal svare på en besked.”
Paul, 37: “Med BIG Launcher, kan jeg skjule utilsigtede apps for mine børn, det er mit ansvar at holde dem sikre. Password beskyttelsen er virkelig en hjælp til det.”