Funkciók

A BIG Launcher számos, igény szerint testreszabható funkcióval rendelkező, sokrétű alkalmazás.

Új kezdőképernyő

A BIG Launcher lecseréli minden, legalább Android 2.1 vagy újabb rendszerű telefon és táblagép felhasználói felületét. A tervezés során az idősekre és gyengénlátókra való tekintettel fontos szempont volt a tökéletes olvashatóság és az egyszerű használat.

Nagyméretű ikonok

A nagyméretű, könnyen kezelhető gombok egyetlen érintésre reagálnak, ezáltal minimálisra csökken a hibalehetőség.

Könnyen használható telefon

A telefon valamennyi funkciója egy egyszerű kezelőfelületről hozzáférhető, ezáltal leegyszerűsítve a használatot. Nagyméretű szövegek és színes ikonok segítik az elemek megkülönböztetését.  

Jól elrendezett hívásnapló

A menüből könnyen hozzáférhetünk a kedvencek listájához, melyet akár közvetlenül a kezdőképernyőre is helyezhetünk. A hívásnaplóban lapozgatva egyszerűen visszahívhatunk bárkit, vagy üzenetet is küldhetünk bárkinek.


SMS szerkesztő nagyméretű betűkkel

Az SMS-ek tárolása beszélgetések szerint történik, melyek nagyméretű betűkkel és színkódolással jelennek meg. Az egyszerűen használható SMS szerkesztő segítségével minden eddiginél könnyebben írhatunk, illetve válaszolhatunk meg üzeneteket.

Teljes képernyős értesítések

A bejövő SMS-ekről kapott értesítések teljes képernyőn való megjelenítésének beállítása lehetővé teszi a gyors visszahívást vagy válaszüzenetet.

Bármely alkalmazás gyors futtatása

Leggyakrabban használt alkalmazásainkat nagyméretű gyorsgombokkal, vagy az alkalmazáslistáról a gyorskeresés funkció segítségével indíthatjuk. A legutóbb használt alkalmazások a lista elején találhatók. A kezdőképernyőre internetes könyvjelzőket is kirakhatunk.

Alkalmazások elrejtése

A nem használt alkalmazásaink elrejtésével áttekinthetőbbé tehetjük alkalmazásaink listáját. A funkció lehetővé teszi a fontos alkalmazásokhoz, például szülői felügyelethez való hozzáférés korlátozását, valamint megkönnyíti a navigációt.


Mindenki által használható

A kontrasztos színsémák és a három különböző betűméret segítségével telefonunkat szemüveg nélkül is használhatjuk. További színtémákat is letölthetünk. A nagymértékben támogatott Talkback képernyőolvasó alkalmazás segítségével telefonjukat a vak felhasználók is magabiztosan és könnyedén használhatják.

Alternatív vezérlési módok

A teljes felület külső billentyűzettel, vagy a Tecla kezelőfelület segítségével kerekesszékből is vezérelhető. Ily módon okostelefonukat a mozgáskorlátozott felhasználók is akadálytalanul, pontosan vezérelhetik anélkül, hogy megérintenék a képernyőt.

Időseknek és gyerekeknek

Az idős emberek kedvelik a nagyméretű töltöttség- és térerőjelzőket, kedvenc kapcsolataik gyorstárcsázásának lehetőségét, valamint a vészhelyzetek esetén rendelkezésre álló, helymeghatározó funkcióval rendelkező SOS gombot. A gyerekek örülnek a színes háttereknek.

Jelszavas védelem

A teljes képernyős mód és a jelszavas védelem megkönnyíti a felhasználó számára a tájékozódást, és megakadályozza, hogy a telefonról valami fontosat kitöröljenek, ily módon teljes mértékben biztonságos környezetet teremtve.


Tulajdonságok kiválasztása…

A BIG Launchert könnyedén testreszabhatjuk, igényeinknek megfelelően. Korlátlan számú képernyőt állíthatunk be, melyeket telepakolhatunk alkalmazásokkal, kapcsolatokkal, gyorsgombokkal és widgetekkel. Ezek között lapozgathatunk, és funkció szerint is csoportosíthatjuk őket.

…és témaválasztás

Számos letölthető vizuális témából és ikoncsomagból választhatunk, továbbá minden képernyőnek saját hátteret állíthatunk be.

Ez még nem minden!

Nem biztos benne, hogy a BIG Launcher a megfelelő választás az Ön vagy családtagja számára?

Próbálja ki ingyen!


Töltse le most!
Minden Android 2.1 vagy újabb rendszerű telefonra, táblagépre.
Próbálja ki az ingyen demó verziót Nézze meg a demó videót
Témák és ikonkészletek megtekintése

A BIG Launcher az alábbi nyelveken érhető el: العربية, english, bahasa melayu, bahasa indonesia, български, česky, dansk, deutsch, ελληνικά, español, eesti, فارسی, français, galego, hrvatski, עברית, 한국어, हिन्दी, italiano, lietuvių, latviešu, magyar, nederlands, 日本語, norsk, português, português brasileiro, polski, русский, română, slovenčina, slovenščina, suomi, svenska, ภาษาไทย, tiếng việt, türkçe, 中文(简体字, 簡體字), ئۇيغۇرچه.

Richard, 48: „Az iPhone-ról Androidra váltottam. A BIG Launchernek köszönhetően telefonomat szemüveg nélkül tudom használni; még akkor sem kell szemüveg, ha üzenetre akarok válaszolni.”
Paul, 37: „A BIG Launcher segítségével könnyen elrejthettem az összes veszélyes alkalmazást a gyerekeim elől. Gyermekeim biztonsága az én felelősségem. Ebben a jelszavas védelem nagy segítségemre van.”