Toepassingen

BIG Launcher is een complexe applicatie met vele toepassingen, die zo ingesteld kunnen worden dat ze precies aan uw behoeften voldoen.

Uw nieuwe home venster

De BIG Launcher vervangt de gebruikersinterface van elke telefoon of tablet met Android 2.1 of hoger. Het is ten behoeve van senioren en mensen met gezichtsbeperkingen ontworpen om een optimale leesbaarheid en gebruikersgemak te leveren.

Grote iconen

Grote knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken - ze worden met een enkele aanraking geselecteerd, waardoor het nooit fout kan gaan.

Gemakkelijk te gebruiken telefoon

Via de simpele gebruikersinterface heeft u toegang tot alle functies van de telefoon. Geen verwarring, geen complicaties. Groot lettertype en met kleur gecodeerde iconen helpen om makkelijk de verschillende knoppen te onderscheiden.

Duidelijk weergegeven belgeschiedenis

Snelle toegang tot uw favoriete contacten via het menu of door ze direct op een home scherm te plaatsen. Zoek gemakkelijk de belgeschiedenis door en bel terug of stuur een SMS bericht.


Groot lettertype SMS programma

SMS berichten worden op conversatie gesorteerd. De verschillende conversaties worden met groot lettertype en voorzien van kleurcoderingen weergegeven. Beantwoord een bericht met het gemakkelijk te gebruiken SMS programma. Een SMS bericht schrijven is nog nooit zo simpel geweest.

Volledig scherm notificaties

De optionele volledig scherm SMS notificaties maken het mogelijk om snel terug te bellen of het bericht te beantwoorden.

Snelle toegang tot al uw applicaties

Stel grote snelkoppelingen in voor uw meest gebruikte applicaties, of vind ze snel in de lijst door middel van de zoekfunctie. Recent gebruikte applicaties staan bovenaan de lijst. Snelkoppelingen zoals opgeslagen webpagina’s kunnen ook op het home scherm geplaatst worden.

Verberg onnodige applicaties

Verberg de applicaties die u niet gebruikt om de lijst overzichtelijk te houden. Nuttig voor het beperken van de toegankelijkheid van applicaties die ongewenst zijn of om te voorkomen dat gebruikers verdwaald raken.


100% toegankelijk

Hoog contrast kleurenschema’s en drie verschillende lettertype grootten maken het mogelijk om de telefoon zonder bril te gebruiken. Extra kleurenschema’s kunnen gedownload worden. Uitgebreide ondersteuning voor de Talkback scherm voorlezer maakt het voor blinden en slechtzienden mogelijk om hun telefoon met gemak en vertrouwen te gebruiken.

Alternatieve besturing

De hele interface kan ook via een fysiek toetsenbord of via de Tecla wheelchair interface bestuurd worden. Hierdoor is het voor mensen met verlammingen mogelijk om de smartphone volledig en precies aan te sturen, zonder het scherm aan te hoeven raken.

Voor ouderen en kinderen

Senioren houden van de grote batterij en bereik iconen, het direct kunnen bellen van hun favoriete contacten en voor in geval van nood de SOS knop met geo-locatie. Kinderen genieten van de kleurrijke achtergronden.

Wachtwoordbescherming

Volledig scherm modus en wachtwoordbescherming voorkomen dat de gebruiker verdwaalt of iets belangrijks van de telefoon verwijderd. Dit creëert een uiterst veilige mobiele omgeving.


Kies de toepassingen...

Pas BIG Launcher gemakkelijk aan je behoeften aan - stel een onbeperkt aantal schermen in met applicaties, contacten, snelkoppelingen en widgets. Veeg van de één naar de ander of gebruik de knoppen om gerelateerde functies te groeperen.

… en kies een thema uit

U kunt uit vele downloadbare visuele thema’s en icoon pakketten kiezen om uw telefoon aan te passen. Ook kan ieder scherm een andere achtergrond toegewezen krijgen.

En er is meer!

Nog steeds besluiteloos over of BIG Launcher voor u of voor uw familielid de juiste keuze is?

Probeer het gratis!


Download nu!
Voor alle telefoons en tablets met Android 2.1 of hoger.
Probeer de gratis demo versie Bekijk de demo video
Bekijk de thema’s & icoon pakketten

BIG Launcher is in de volgende talen beschikbaar: العربية, english, bahasa melayu, bahasa indonesia, български, česky, dansk, deutsch, ελληνικά, español, eesti, فارسی, français, galego, hrvatski, עברית, 한국어, हिन्दी, italiano, lietuvių, latviešu, magyar, nederlands, 日本語, norsk, português, português brasileiro, polski, русский, română, slovenčina, slovenščina, suomi, svenska, ภาษาไทย, tiếng việt, türkçe, 中文(简体字, 簡體字), ئۇيغۇرچه.

Richard, 48: “Ik ben van mijn iPhone op een Android overgegaan. Dankzij de BIG Launcher heb ik mijn bril niet meer nodig om mijn telefoon te kunnen gebruiken. Ik hoef hem niet meer op te zetten om een SMS te beantwoorden.”
Paul, 37: “Dankzij BIG Launcher kan ik alle gevaarlijke applicaties voor mijn kinderen verstoppen. Het is mijn verantwoordelijkheid om ze veilig op te bergen. De wachtwoordbescherming is daarvoor erg praktisch.”