Ominaisuudet

BIG Launcher on monimutkainen sovellus, joka sisältää lukuisia toimintoja, joita voidaan konfiguroida tarpeittesi mukaan.

Uusi kotinäyttösi

BIG Launcher korvaa minkä tahansa Android 2.1 tai uudemman puhelimen tai tabletin käyttöliittymän. Se on suunniteltu senioreita ja näkörajoitteisia ajatellen, jotta sen luettavuus ja käyttö olisi mahdollisimman helppoa.

Suurennetut kuvakkeet

Suuria painikkeita on helppo käyttää - niitä käytetään yksittäisillä kosketuksilla, jolloin virheitä ei pääse syntymään.

Helppokäyttöinen puhelin

Pääset puhelimen kaikkiin toimintoihin yksinkertaisen käyttöliittymän kautta. Ei hämmennystä tai sekaannuksia. Isokokoisen tekstin ja värikoodattujen kuvakkeiden avulla sinun on helppo erottaa kohteet toisistaan.

Hyvin järjestetty puheluhistoria

Pääset nopeasti suosituimpiin yhteystietoihisi valikosta tai sijoittamalla ne suoraan kotinäyttöösi. Selaa puheluhistoriasi ja vastaa helposti soittamalla tai lähettämällä viesti.


SMS-muokkain isoilla kirjasimilla

SMS-viestit järjestetään keskustelujen mukaan. Viestiketju näytetään käyttäen isoja kirjasimia ja värikoodausta. Voit helposti vastata mihin tahansa viestiin helppokäyttöisen SMS-muokkaimen avulla. Viestin kirjoittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Koko näytön tiedonannot

Valinnaisen koko näytön SMS-tiedonannon ansiosta voit vastata viestiin nopeasti soittamalla tai viestillä.

Käynnistä nopeasti kaikki sovelluksesi

Luo käytetyimmille sovelluksillesi suuret pikakuvakkeet tai löydä ne nopeasti sovelluslistalta pikahakua käyttämällä. Äskettäin käytetyt sovellukset sijaitsevat listan kärjessä. Pikakuvakkeet, kuten verkon kirjanmerkit, voidaan myös sijoittaa kotinäyttöösi.

Piilota epätoivotut sovellukset

Kätke ne sovellukset, joita et halua käyttää, pitääksesi sovelluslistasi siistinä. Tästä on hyötyä halutessasi rajoittaa lasten pääsyä tiettyihin sovelluksiin tai helpottamaan käyttäjien navigointia sovelluslistassa.


100 % helppokäyttöinen

Voit käyttää puhelintasi ilman laseja korkeakontrastisten väriteemojen ja kolmen eri kirjasinkoon ansiosta. Lisää väriteemoja on saatavilla lataamalla. Talkback-näytönlukijan laajennetun tuen ansiosta lain määritelmän mukaan sokeat käyttäjät voivat käyttää puhelintaan helposti ja luottavaisesti.

Vaihtoehtoiset hallintatavat

Koko käyttöliittymää voidaan hallita myös normaalia näppäimistöä tai Tecla-pyörätuolin käyttöliittymää käyttäen. Tämän mahdollistaa halvauspotilaille älypuhelimen täyden ja tarkan hallinnan, ilman tarvetta koskea näyttöön.

Iäkkäämmille tai lapsille

Vanhemmat ihmiset rakastavat isoa akku- ja signaali-indikaattoria, suosikkiyhteystietojensa suoravalintaa ja hätätapauksia varten maantieteellisellä paikannuksella varustettua SOS-painiketta. Lapset arvostavat värikkäitä taustoja.

Salasanasuojaus

Koko näytön tila ja salasanasuojaus estävät käyttäjiä eksymästä tai poistamasta mitään tärkeää puhelimesta. Näin saadaan täysin turvallinen matkapuhelimen käyttötila.


Valikoi ominaisuudet...

Muokkaa helposti BIG Launcher -käyttöliittymää sopimaan tarpeisiisi - perusta rajoittamaton määrä sovelluksia, yhteystietoja, pikakuvakkeita tai pienoisohjelmia sisältäviä alkunäyttöjä. Pyyhkäise siirtyäksesi alkunäyttöjen välillä tai käytä painikkeita ryhmittääksesi toisiinsa liittyviä toimintoja.

...ja valikoi teema

Voit valikoida lukuisista ladattavista visuaalisista teemoista ja kuvakepaketeista haluamasi puhelimeesi. Jokaisella alkunäytöllä voi lisäksi olla oma, erilainen taustakuvansa.

Tarjolla on vielä lisää!

Etkä osaa päättää, onko BIG Launcher oikea valinta itsellesi tai perheenjäsenellesi?

Kokeile sitä ilmaiseksi!


Lataa nyt!
Kaikille Android 2.1 tai uudemmalla varustetuille älypuhelimille ja tableteille.
Kokeile ilmaista demoversiota Näe demoversio
Näe teemat & kuvakepaketit

BIG Launcher on saatavilla seuraavilla kielillä: العربية, english, bahasa melayu, bahasa indonesia, български, česky, dansk, deutsch, ελληνικά, español, eesti, فارسی, français, galego, hrvatski, עברית, 한국어, हिन्दी, italiano, lietuvių, latviešu, magyar, nederlands, 日本語, norsk, português, português brasileiro, polski, русский, română, slovenčina, slovenščina, suomi, svenska, ภาษาไทย, tiếng việt, türkçe, 中文(简体字, 簡體字), ئۇيغۇرچه.

Richard, 48: "Siirryin iPhonesta Androidiin. BIG Launcherin ansiosta en enää tarvitse laseja puhelinta käyttäessäni. Ei ole enää tarpeen kiskoa niitä esiin viestiin vastatakseen.”
Paul, 37: "BIG Launcherin avulla pystyin kätkemään kaikki vaaralliset sovellukset lapsiltani. Vastuullani on pitää heidät turvassa. Salasanasuojaus on siinä todella hyödyllinen.”