Ohjeet & käyttöopas

Haluatko saada kaiken mahdollisen hyödyn BIG Launcher -käyttöliittymästä? Oletko juuttunut Asetuksiin? Tämä sivu on silloin sinua varten!

BIG Launcher käyttöohje

Lue käyttöohje verkossa (vain englanniksi) Lataa käyttöohje PDF-tiedostona

UKK

Kuinka asetan BIG Launcher-käyttöliittymän oletusarvoiseksi ohjelmankäynnistimeksi?

Painaessasi asennuksen jälkeen koti-painiketta, sinulle tarjotaan mahdollisuus valikoida asennetuista ohjelmankäynnistimistä haluamasi, ja voit rastittaa “käytä oletusarvoista” -vaihtoehdon. Jos et voi nähdä tätä dialogia, sinun täytyy palauttaa nykyisen ohjelmankäynnistimesi oletusarvot - mene Järjestelmän Asetuksiin / Sovellukset / Hallitse sovelluksia, hae nykyinen ohjelmankäynnistimesi, napauta sitä ja napauta sitten “Poista oletukset” -painiketta. Tämän jälkeen voit koti-painiketta painettuasi valikoida eri ohjelmankäynnistimen valikosta.

 

Voit vaihtoehtoisesti koittaa käyttää Home Manager sovellusta.

Entä jos se ei toimi ja minun täytyy valita ohjelmankäynnistin puhelimen uudelleenkäynnistämisen jälkeen?

Android 4.1, 4.1.1 ja 4.1.2 (Jelly Bean) käyttöjärjestelmissä on ohjelmointivirhe, jonka takia nämä järjestelmät eivät laitteen uudelleenkäynnistyksen jälkeen muista, että BIG Launcher on oletusarvoinen ohjelmankäynnistin. Ole hyvä ja käytä tämän tilanteen korjaamiseksi Jelly Bean Launcher Loader sovellusta.

Kuinka palautan vanhan ohjemankäynnistimeni?

Voit asettaa vanhan ohjelmankäynnistimen alkutilaansa Asetuksista. Jos tämä ei toimi, paina valikkopainiketta, mene Järjestelmän Asetuksiin / Sovellukset / Hallitse sovelluksia. Etsi sitten listasta BIG Launcher, napauta sitä ja napauta sitten “Poista oletukset” -painiketta. Tämän jälkeen voit koti-painiketta painettuasi valikoida eri ohjelmankäynnistimen valikosta.

Kuinka perustan useita ruutuja?

Voit perustaa useita alkunäyttöjä Asetukset-valikosta. Sinun tulee linkitä juuri luomasi alkunäytöt olemassa oleviin painikkeisiin, muuten et pääse niihin käsiksi. Voit myös kytkeä Asetukset-valikosta käyttöön vaihtoehdon, jonka avulla voit siirtyä pyyhkäisyllä alkunäyttöjen välillä. Ole hyvä ja lue tarkemmat tiedot käyttöohjeesta.

Kuinka poistan viestin / yhteystiedon / puhelinlokin kohteen?

Turvallisuussyistä poistaminen on oletusarvoisesti kytketty pois käytöstä. Voit kytkeä päälle tietyn kohteen poistamisen Asetusten vastaavasta osasta. Ole hyvä ja lue tarkemmat tiedot käyttöohjeesta.

Kuinka asetan hälytyksen?

Napauta kelloa tai päiväystä. Kellon vieressä näkyvä soittokellon kuva ilmoittaa, että ainakin yksi hälytys on asetettu.

Mitkä ovat täyden version ja ilmaisen esittelyversion erot?

BIG Launcher -käyttöliittymän ilmaisessa esittelyversiossa on seuraavat rajoitukset:
-voit muokata vain oikeanpuoleisen sarakkeen painikkeita
-vain 5 lisäalkunäyttöä on käytössä
-vain 5 viimeisintä puhelinlokin kohdetta näytetään
-vain 5 viimeisintä viestiketjua näytetään
-vain 20 SMS-viestiä voidaan kirjoittaa lähettää
-konfiguraation ja asetusten suojaus salasanalla ei ole mahdollista


Katso versiohistoria täältä: BIG Launcher changelog

Josh, 27: "Olen kyllästynyt kokeilemaan kaikkia noita ohjelmankäynnistimiä, ne kaikki näyttävät samanlaisilta. BIG Launcher on jotain täysin muuta. Ja se on hyvin tehokas.”
John, 49: "50 % yli 40-vuotiaista ihmisistä kärsii kaukonäköisyydestä ja he tarvitsevat lukulasit. BIG Launcher on mahtava ja yksinkertainen ratkaisu heidän ongelmaansa.”