Bantuan & Penggunaan Manual

Apa sampeyan pengen entuk sik paling apik ing BIG Launcher? Apa sampeyan mandeg ing pilihan? Banjur halaman iki cocok kanggo sampeyan!

FAQ - Pitakonan Paling Kerep


Kepiye carane nguripake BIG Launcher dadhi launcher standar?

Yen sampeyan mencet tombol Home sakuwise ngundhuh, sampeyan bakal diwenehi pilihan standar launcher saka kabeh launcher sing kasedhya. Yakinke nek sampeyan milih ‘Panggunaan standar’ utawa ‘Tansah’. Yen ning menu ora ditampilake, sanpeyan kudhu nindakake kanthi manual - pencet Tombol Menu, pindah menyang Setelan sistem » Apps » Apps standar » Layar ngarep lan pilih"BIG Launcher".

Kepiye carane aku bisa bali menyang launcherku sik lawas?

Sampeyan isa ngreset settingan launcher standar ing Pilihan. Yen ora isa, pencet Tombol menu, banjur menyang nang Sistem setting » Apps » Apps standar » Layar ngarep.

Mbiyen aku wis tau tuku BIG Launcher lan saiki aku mung ndhuwe sik versi gratis. Piye carane mbalekake lisensiku?

Kirimake nomer pesanan (saka resi email sing sampeyan tampa nalika tuku) lan alamat email sampeyan sing digunakake kanggo tuku lan kita bakal mbantu sampeyan mulihake lisensi gratis kanggo kabeh aplikasi BIG Apps Suite.

Keno apa saiki BiG Launcher dibagi dadhi 3 aplikasi sik dipisah?

Tanggal 9 Maret 2019, Kebijakan Ijin anyar dikenalake, sing ditrapake kanggo kabeh aplikasi Google Play Store.  Wiwit menika, BIG Launcher (minangka peluncur) ora bisa ngakses pesen SMS lan telpon maneh, amarga idin iki diidini mung kanggo aplikasi sing nduwe fungsi utama - dudu peluncuran.  Kanggo netepi kawicaksanan iki, fitur sing cocog dicopot saka aplikasi BIG Launcher lan dilebokake menyang aplikasi sing kapisah - BIG Phone lan BIG SMS.  Sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal kanthi kapisah.

Kepiye carane nyiyapake macem-macem layar ing BIG launcher?

Sampeyan bisa nyiyapake layar sik  ing menu Pilihan.  Sampeyan kudu ngubungake layar sing mentas digawe menyang tombol sing wis ana, yen ora, sampeyan ora bakal bisa ngakses.  Utawa sampeyan bisa ngaktifake pilihan kanggo geser layar ing menu Pilihan.  Mangga diwaca  petunjuk Penggunaan  Manual  kanggo rincian liyane.

Kepiye carane mbusak item pesen / kontak / dhaftar telpon?

Amarga alasan keamanan, mbusaki iku keno kanthi standar.  Sampeyan bisa ngaktifake fitur mbusaki item tartamtu ing bagean sing cocog karo  Pilihani.  Mangga diwaca  panuntun Pangguna Manual kanggo rincian liyane.

Ora ana dering suara kanthi ana telpon mlebu

Menyanging Preferensi »Telpon  banjur ngaktifake  "Ndandani: ora muni swara ".  Yen iki ora mbantu, nuliso  menyang kita ing contact@biglauncher.com.

Pesen SMS ora terkirim kabeh.

Menyang ing Pilihan »Pesen lan ngaktifake "Ndandani:alternativ penerima SMS" pilihan. Yen iki ora bisa mbantu, tuliso ning kita contact@biglauncher.com.

Kepiye carane ngurupke tombol kedip nang aplikasi liya kaya Whatapp, Gmail, Facebook Messenger, lan liyane?

Nalika diaktifake, yen ana aplikasi pihak ke 3 nggawe notifikasi utawa kabar lan sampeyan ndhuwe trabasan sing ditugasake marang salah siji tombol aplikasi BIG Launcher. Kanggo ngaktifake fitur iki, menyang ing Pilihan » Pilihan Layar lan aktifake "Tombol kedip nalika aplikasi nuduhake notifikasi". Ing layar ngisor iki, aktifake notifikasi akses marang BIG Launcher.

Kepiye carane ngatur utawa mateni swara notifikasi SMS mlebu?

Menyang ing Sistem pengaturan » Apps. Temokne "BIG SMS for Seniors" app, pilih kuwi lan pilih "Notifikasi" ing layar sakuwise,

Kepiye carane ngatur Alarm?

Tutul jam utawa tanggal ing layar ngarep. Yen ana alarm sik uwis diatur, lambang bell bakal ditampilke nang jejere jam. Sampeyan bisa nugasake aplikasi alarm sik liya ing tombol editor BIG Launcher.

Apa watesan saka versi gratis BIG Apps Suite?

Watesan versi gratis BIG Launcher 
- sampeyan mung bisa nyetel tombol kolom sing tepat 
- mung 5 layar tambahan sing diidini 
- nglindungi sandhi konfigurasi lan pilihan sik ora bisa
- layar pengingat sampeyan supaya tuku versi lengkap ditampilake ben wektu


Watesan versi gratis BIG Phone
mung 5 item paling anyar ing log telpon sing bisa didhelok
tombol keypad ora bisa diaktifke nalika lagi telpon 


Watesan versi gratis BIG SMS 
mung 5 benang pesen paling anyar sing bisa didhelok
sawise 20 SMS dikirim link menyang biglauncher.com ditambahake nang saben SMS


See the version history here: BIG Launcher changelog


Josh, 27: "I’m tired of trying all those launchers, they all look the same. BIG Launcher is something completely different. And it is very effective."
John, 49: "50% of people over 40 years old suffer from hyperopia and they need glasses for reading. BIG Launcher is a great and simple solution for their problem."