Súgó és Használati útmutató

A legtöbbet szeretné kihozni a BIG Launcherből? Elakadt a Beállítások menüben? Akkor ez az oldal önnek szól!

BIG Launcher – Használati útmutató

Olvassa el az online Használati útmutatót (angol) Töltse le a Használati útmutatót PDF formátumban.

GYIK

Hogyan állítsam be a BIG Launchert alapértelmezett launcherként?

Amikor telepítés után megnyomja a házikó gombot, a telefon felajánlja, hogy válasszon a telepített kezelőfelületek közül; itt bepipálhatja a 'legyen alapértelmezett' opciót. Amennyiben nem jön fel ez az ablak, el kell távolítania az alapértelmezést a jelenlegi kezelőfelületétől - nyomja meg a menü gombot, menjen a Rendszerbeállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése ponthoz, keresse meg és válassza ki aktuális kezelőfelületét, majd bökjön az 'Alapértelmezések törlése' gombra. Ezután már ki tud választani másik kezelőfelületet is a házikó gomb megnyomásával.

 

Más megoldás: Használhatja a Home Manager alkalmazást.

Mi a teendő, ha nem működik, és a telefon újraindítását követően launchert kell választanom?

Az Android 4.1, 4.1.1 és 4.1.2 (Jelly Bean) számú verzióiban található hiba miatt a készülék újraindítását követően a rendszer nem emlékszik arra, hogy a BIG Launhcer az alapértelmezett launcher. A probléma megoldásához használjuk a Jelly Bean Launcher Loader alkalmazást.

Hogyan állíthatom vissza a régi launcheremet?

Az alapértelmezett kezelőfelületét a beállítások menüben visszaállíthatja. Ha ez nem működik, nyomja meg a menü gombot, menjen a Rendszerbeállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése ponthoz. Itt keresse meg és válassza ki a BIG Launchert, majd bökjön az 'Alapértelmezések törlése' gombra. Ezután már ki tud választani másik kezelőfelületet is a házikó gomb megnyomásával.

Hogyan állíthatok be több képernyőt?

Több képernyőt a Beállítások menüben lehet beállítani. Az újonnan létrehozott képernyőkhöz kétféleképpen férhetünk hozzá: hozzájuk rendeljük a meglévő gombokat, vagy a Beállítások menüben bekapcsoljuk a képernyők közötti váltás funkciót. További részletek a Használati útmutatóban.

Hogyan törölhetek ki üzenetet / kapcsolatot / hívásnapló-bejegyzést?

Biztonsági okokból a törlés tiltása alapértelmezett beállítás. A törlés engedélyezése a Beállítások menü megfelelő részében található menüpont segítségével engedélyezhető. További részletek a Használati útmutatóban.

Hogyan állíthatom be az ébresztőórát?

Bökjön az órára vagy a dátumra. Ha már van ébresztő beállítva, akkor egy harang ikont láthat az óra mellett.

Mi a különbség az ingyenes demó és a teljes verzió között?

A BIG Launcher ingyenes demó verziója az alábbi korlátozásokkal rendelkezik:
-  csak a jobb oszlopban található gombokat lehet testreszabni
- csak 5 további képernyő hozzáadása engedélyezett
- csak az 5 legújabb tétel látható a hívásnaplóban
- csak az 5 legújabb beszélgetés látszik
- csak 20 SMS-t lehet küldeni
-  a konfiguráció és a beállítások jelszavas védelme nem lehetséges


A korábbi verziókat illetően lásd BIG Launcher fejlesztési napló

Josh, 27: „Belefáradtam már a sok-sok launcher kipróbálásába, mind ugyanúgy néz ki. A BIG Launcher viszont egészen más, és nagyon hatékonyan használható.”
John, 49: „A 40 feletti korosztály fele távollátó, és olvasáshoz szemüvegre van szükségük. A BIG Launcher nagyszerű megoldás a problémáikra.”