Multi -lisensi

Apa sampeyan pengin ngundhuh ulang BIG Launcher ning piranti perusahaan sampeyan? Gabung lan dhaftar dadhi mitra sing berkembang.

BIG Launcher minangka aplikasi unik, sing ngaktifake panggunaan smartphone kanggo wong sing ora nate mikir bisa yen bisa kanggo wong tuwa, cacat visual lan buta, utawa wong sing lara lumpuh, penyakit Alzheimer utawa Parkinson.  Visi kita yaiku nyedhiyakake antarmuka sing paling gampang kanggo wong-wong iki, amarga smartphone bisa dadi jendhela ing jagad iki.

Kanggo nggawe iki, kita terus-terusan ngupayakake kemitraan ing saindenging jagad bareng operator mobile, vendor ponsel lan pengecer, perusahaan layanan perawatan lan liya-liyane. Matur nuwun kanggo intuisi antarmuka BIG Launcher, para pelanggan bisa nggunakake produk utawa layanan kanthi gampang.

Saben solusi bisa beda, lan kita siyap kanggo iki.  BIG Launcher bisa diowahi supaya cocog karo kabutuhan sampeyan - saka pre-konfigurasi pilihan kanggo ngrampungake rebranding supaya paling cocog karo identitas perusahaan sampeyan.


Tertarik kanthi kerjasama? Apa sampeyan ndhuwe pitakonan?  Bebas ngubungi kita.

Vodafone

Italy

Vodafone branded version of BIG Launcher for the italian customers

Insmat Oy

Finland

BIG Launcher pre-installed on the Insmat branded smartphones

Jeenee

Australia

Special branded version of BIG Launcher for the users of Jeenee service


Yellow Cab Company Sacramento

USA

Pre-configured BIG Launcher for the cab drivers

Aligator

Czech Republic

Pre-configured BIG Launcher pre-installed on the Aligator smartphones

Easiphone

United Kingdom

BIG Launcher pre-installed on the Easiphone Neon smartphones


iGET

Czech Republic

Demo version of BIG Launcher pre-installed on the iGET smartphones

Overmax

Poland

Special customized version of BIG Launcher for Overmax Intutab tablets

UCall

France

Pre-configured BIG Launcher pre-installed on the Ucall smartphones


SimPC

Netherlands

Customized version of BIG Launcher for SimPC smartphones and tablets

O2

Czech Republic

Pre-configured BIG Launcher pre-installed on the O2 smartphones