Tema & Ikon

ono tambahan tema warna lan paket lambang ingkang kasedhiya kanggo diundhuh

  • Tema lan paket lambang mung bisa digunakake nganggo versi Big Apps Suite sik paling anyar, dhudu aplikasi dhewekan.
  • Tema lan paket lambang bisa dadhi memori kanthi intensive, ora disaranke nganggo piranthi kanthi sithik.
  • Kanggo ngetrapake tema ing BIG Launcher, menyang ning Pilihan » Appearance » Pilih Tema.
  • Kanggo nggunakake lambang sik dipengeni seko paket lambange, menyang nang Pilihan » Tombol kostum lan layar.
Minangka butuh informasi luwih akeh, dhelokno video panuntun utawa moco Big Launcher User Manual.

Monochrome Light

Ngunduh saiki!

Monochrome Dark

Ngunduh saiki!

Maroon Theme

Ngunduh saiki!

Pink Theme

Ngunduh saiki!

Violet Theme

Ngunduh saiki!

Steel Theme

Ngunduh saiki!

Emerald Theme

Ngunduh saiki!

Orange Theme

Ngunduh saiki!

Aluminium Theme

Ngunduh saiki!

Holo Theme

Ngunduh saiki!

Kennedy Theme Ngunduh saiki!

Ngunduh saiki!

Essentials Icon Pack

Ngunduh saiki!

Essentials BW Icon Pack

Ngunduh saiki!

Community Icon Pack

Ngunduh saiki!

Community Icon Pack 2 Ngunduh saiki!

Ngunduh saiki!

Plex & Kennedy Icon Pack Ngunduh saiki!

Ngunduh saiki!

Jeremy, 34: "A smartphone makes a bridge between the ordinary world and a legally blind person like me. BIG Launcher allows me to use it with convenience."
Michelle, 34: "Everyone around me is using a smartphone, so I bought one too. Thanks to BIG Launcher it’s even easier to use than my old dumb phone."