ဝယ်ယူမှုများအတွက် ပုံမှန်အသုံးမပြုသော Google အကောင့်တစ်ခုဖြင့် (ဥပမာ- မိသားစုဝင်တစ်ဦး၏အကောင့်) BIG Launcher Lifetime ဝယ်ယူမှု ပြုလုပ်ရန်လိုအပ်ပါက၊ သင့်ခရက်ဒစ် သို့မဟုတ် ဒက်ဘစ်ကတ်ကို ထိုအကောင့်ထဲသို့ ယာယီထည့်သွင်းပြီး ဝယ်ယူမှုပြုလုပ်ကာ ကတ်ကို ပြန်လည်ဖယ်ရှားနိုင်သည်။
မှတ်ချက်- ဗီဒီယိုရှိ ရုပ်ပုံများသည် Android လည်ပတ်မှုစနစ် သို့မဟုတ် Google Play Store အင်တာဖေ့စ်၏ ဗားရှင်းဟောင်းကို ပြသနိုင်ပါသည်။ အထွေထွေအဆင့်များသည် ဆင်တူနေသော်လည်း၊ လက်ရှိဗားရှင်းများတွင် ခလုတ်နေရာချထားမှု သို့မဟုတ် စာသားများသည် အနည်းငယ် ကွဲပြားနိုင်ပါသည်။
သင်၏ ခရက်ဒစ် သို့မဟုတ် ဒက်ဘစ်ကတ်ကို ထည့်သွင်းခြင်း
- Google အကောင့်နှင့် ချိတ်ဆက်ထားသော စက်ပစ္စည်းပေါ်တွင် Google Play Store အက်ပ်ကို ဖွင့်ပါ။
- မီနူးအိုင်ကွန် (များသောအားဖြင့် ဘယ်ဘက်အပေါ်ထောင့်တွင်ရှိပြီး အလျားလိုက်မျဉ်းသုံးကြောင်းဖြင့် ပြထားသည်) ကို နှိပ်ပါ။
- မီနူးမှ "ငွေပေးချေမှုနည်းလမ်းများ" ကို ရွေးချယ်ပါ။
- ငွေပေးချေမှုနည်းလမ်းများ မျက်နှာပြင်တွင် ရရှိနိုင်သော ရွေးချယ်စရာများကို သင်တွေ့မြင်ရမည်။ "ခရက်ဒစ် သို့မဟုတ် ဒက်ဘစ်ကတ် ထည့်သွင်းရန်" ကို ရွေးပါ။
- သင့်ကတ်အသေးစိတ်အချက်အလက်များကို ထည့်သွင်းပြီး စနစ်ထည့်သွင်းမှု ပြီးမြောက်ရန် မျက်နှာပြင်ပေါ်ရှိ ညွှန်ကြားချက်များကို လိုက်နာပါ။
သင်၏ BIG Launcher အက်ပ် လိုင်စင်ကို ဝယ်ယူခြင်း
သင်၏ကတ်ကို အောင်မြင်စွာ ထည့်သွင်းပြီးပါက-
- အက်ပ်တစ်ခုတည်းအတွက် Lifetime အစီအစဉ်ကို ဝယ်ယူရန် သင်ဝယ်ယူလိုသည့်အက်ပ်ကို ဖွင့်ပါ။
- BIG Apps Suite PREMIUM အတွက် Lifetime အစီအစဉ်ကို ဝယ်ယူရန် BIG Launcher ကို ဖွင့်ပါ။
- နှစ်သက်ရာ → ဗားရှင်းအပြည့်အစုံကို ဝယ်ယူ/ပြန်လည်စတင်ပါ → အခြား ရွေးချယ်စရာများကို ဖွင့်ပြီး Lifetime ကို ရွေးကာ Google Play က ပြသသည့် ဝယ်ယူမှုလမ်းညွှန်ချက်များကို လိုက်နာပါ။
အက်ပ်တစ်ခုတည်းအတွက် Lifetime ဝယ်ယူမှုသည် ထိုအက်ပ်ကိုသာ သော့ဖွင့်ပေးပါသည်။ BIG Apps Suite PREMIUM အတွက် Lifetime ဝယ်ယူမှုသည် BIG Launcher, BIG Phone နှင့် BIG SMS တို့ကို သော့ဖွင့်ပေးပြီး BIG Launcher ထဲတွင် ဝယ်ယူရပါမည်။
သင်၏ ခရက်ဒစ် သို့မဟုတ် ဒက်ဘစ်ကတ်ကို ဖယ်ရှားခြင်း
သင်၏ဝယ်ယူမှု ပြီးစီးပြီးနောက်၊ သင်၏ကတ်ကို Google အကောင့်မှ ဘေးကင်းစွာ ဖယ်ရှားနိုင်သည်-
- Google Play Store အက်ပ်ကို ထပ်မံဖွင့်ပါ။
- မီနူးအိုင်ကွန်မှတစ်ဆင့် "ငွေပေးချေမှုနည်းလမ်းများ" မျက်နှာပြင်သို့ ပြန်သွားပါ။
- ငွေပေးချေမှုနည်းလမ်းများ မျက်နှာပြင်တွင် "နောက်ထပ်ငွေပေးချေမှု ဆက်တင်များ" ကို ရွေးချယ်ပါ။
- သင့်ဘရောက်ဆာရှိ Google Pay ဝဘ်ဆိုက်သို့ ပြန်ညွှန်းသွားမည်ဖြစ်သည်။
- Google Pay ဝဘ်ဆိုက်တွင် သင်၏ ခရက်ဒစ် သို့မဟုတ် ဒက်ဘစ်ကတ်ကို အကောင့်မှ လုံခြုံစွာ ဖယ်ရှားနိုင်သည်။
စိတ်ချပါ- ကတ်ကို ဖယ်ရှားခြင်းသည် သင်၏ BIG Launcher အက်ပ်များ၏ ဝယ်ယူထားပြီးသော လိုင်စင်များကို ထိခိုက်စေမည်မဟုတ်ပါ။ ငွေပေးချေမှုကို အက်ပ်၏ လိုင်စင်နှင့်အတူ အပြီးသတ်လုပ်ဆောင်ပြီး မှတ်ပုံတင်ထားပြီးသားဖြစ်သည်။