Նախքան վերականգնելը
Եթե հավելվածը նորից եք տեղադրում կամ նոր հեռախոս եք տեղափոխվում, օգտագործեք նույն Google հաշիվը, որն օգտագործել եք սկզբնական գնման համար։ Համոզվեք, որ հեռախոսը միացած է ինտերնետին։
Վերականգնեք BIG Apps Suite PREMIUM-ը
- Բացեք BIG Launcher-ը։ Սեղմեք ժամացույցի կողքի երեք կետերին, ընտրեք Նախապատվություններ, ապա սեղմեք Գնեք / թարմացրեք ամբողջական տարբերակը։
- Եթե գնումն ինքնաբերաբար չի հայտնվել, սեղմեք Վերականգնել գնումները։
Suite-ի գնումը վերականգնելուց հետո վերադարձեք BIG Launcher և անմիջապես այնտեղից գործարկեք BIG Phone-ն ու BIG SMS-ը՝ դրանց լիցենզիաներն ակտիվացնելու համար։
Վերականգնեք առանձին հավելվածի գնումը
- Բացեք ձեր գնած հավելվածը՝ BIG Launcher-ը, BIG Phone-ը կամ BIG SMS-ը։
- Բացեք դրա Կարգավորումները, ընտրեք ամբողջական տարբերակի գնման տարբերակը, ապա սեղմեք Վերականգնել գնումները։
Առանձին հավելվածի գնումը վերականգնում է միայն այդ հավելվածի հասանելիությունը։
Ստուգեք Lifetime հասանելիությունն ու չերևացող գնումները
Եթե բաժանորդագրությունների ներդրումից առաջ Lifetime լիցենզիա եք գնել, ձեր գնած յուրաքանչյուր հավելվածի համար պահպանում եք Lifetime հասանելիությունը։ Այդ հավելվածների համար բաժանորդագրություն պետք չէ։
Եթե գնումը դեռ չի երևում, ստուգեք՝ արդյոք օգտագործում եք սկզբնական Google հաշիվը։ Բաժանորդագրության դեպքում նաև ստուգեք՝ արդյոք այն դեռ ակտիվ է Google Play-ում։
Կապվեք աջակցության ծառայության հետ
Եթե օգնության կարիք ունեք, նամակ ուղարկեք [email protected] հասցեին և նշեք ձեր Google Play-ի պատվերի համարը։